Η ιστορία της Wega
Περί καφέ...

La Storia di Wega/ Η ιστορία της Wega

La Storia di Wega/ Η ιστορία της Wega Λίγα λόγια για την ..WEGA…

Η Wega δημιουργεί επαγγελματικές μηχανές καφέ με πρότυπο το πάθος και την συνέπεια.

Ενισχύοντας τον άριστο σχεδιασμό και με σεβασμό στο περιβάλλον, δημιουργεί την βέλτιστη ποιότητα που φτάνει σε εμάς ένας εσπρέσο .

Από μια σειρά ηλεκτρονικών αυτοματισμών, μας προσφέρει βέλτιστη ποιότητα στον καφέ μας και ενσωματώνει την πιο αυθεντική ουσία του ιταλικού εσπρέσο..

La Storia di Wega/ Η ιστορία της Wega

H Wega ιδρύθηκε από τον Nello Dal Tio (Ιδρυτή της Astoria Cma) το 1985 οπού δημιουργήθηκε ξεχωριστό τμήμα για την παράγωγη των μηχανών καφέ Wega.

Το 2007 λόγω αύξησης των πωλήσεων δημιουργήθηκαν νέες εγκαταστάσεις με ένα εργοστάσιο από τα μεγαλύτερα στο κόσμο με μηχανές καφέ.

Το 2009 γεννιέται η πράσινη γραμμή (greenline) της Wega. Ένας καινοτόμος σχεδιασμός για να συνδυάσει τον άριστο και τέλειο καφέ άλλα παράλληλα και την εξοικονόμηση ενέργειας .

Το 2013 ορίζεται ως επίσημος χορηγός του Παγκοσμίου πρωταθλήματος σκι, Nordicο Trendino Fiemme 2013 και γίνεται επίσημος συνεργάτης της ομάδας Cannondale Pro Cycling με την ευκαιρία της Giro D’Italia.

H Wega εγκαινιάζει την νέα εταιρική της ιδέα και βγαίνει σε παραγωγή το μοντέλο My Concept.

wega

Το 2016 λανσάρει τα νέα μοντέλα Wega io με την καμπάνια #colouryourcoffee.

Και επίσης δημιουργείτε το νέο λογότυπο Wega και κυκλοφορεί το μοντέλο Urban.

To 2017 παρουσιάζει το νέο μοντέλο Nexa.

To 2019 η Wega κυκλοφορεί 2 νέα μοντέλα, την Airy και την Nova.

Η Wega αυτήν την στιγμή έχει γραμμή παραγωγής για μηχανές καφέ, μύλους άλεσης καφέ, πλυντήρια πιάτων, παγομηχανές και καθαριστικά μηχανών espresso. Ξεπερνάει την παραγωγή της και παγκοσμίως πουλάει 70.000 προϊόντα τον χρόνο.

Από εδώ μπορείτε να επισκεφτείτε και το επίσημο site της WEGA