Όροι & Προϋποθέσεις

 Πολιτική απορρήτου,

πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

και πολιτική χρήσης cookies

Στην baristaparts.gr γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς να μοιράζεστε τα προσωπικά σας δεδομένα και σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας, γι’ αυτό το λόγο σας συνιστούμε να διαβάσετε την παρακάτω πολιτική απορρήτου, πολιτική προστασία προσωπικών δεδομένων και χρήσης cookies προκειμένου να κατανοήσετε ποιες πληροφορίες συλλέγουμε από εσάς, πως τις χρησιμοποιούμε, καθώς και τις επιλογές που έχετε σχετικά με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων.

Τι είναι το www.baristaparts.gr ;

Ο παρών διαδικτυακός τόπος www.baristaparts.gr αποτελεί ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων εξοπλισμού μέσω του διαδικτύου (καλούμενο εφεξής «Ηλεκτρονικό κατάστημα»), το οποίο ανήκει στην εταιρία με την επωνυμία «ΤΑΛΑΓΚΟΖΗΣ ΙΩΑΝ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ», που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, οδός Λυκαονίας αριθ. 2, Εύοσμος, με Α.Φ.Μ. 148618074 Δ.Ο.Υ. Αμπελοκήπων, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] και τηλέφωνα επικοινωνίας 2315534995 και 6985941850 (καλούμενη στο εξής «Εταιρία»).

Τι είναι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ;

Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα είναι κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο. Ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί είτε άμεσα, είτε έμμεσα, ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως όνομα, σε αριθμό αυτότητας, σε δεδομένα θέσης, σε επιγραμμικό αναγνωριστικό ταυτότητας ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που προσιδιάζουν στη σωματική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα του εν λόγω φυσικού προσώπου (άρθρο 3 της Οδηγίας 2016/680/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 «για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών»). Με απλά λόγια προσωπικά δεδομένα είναι οποιοδήποτε στοιχείο δύναται να σας ταυτοποιήσει είτε άμεσα, είτε έμμεσα, όπως το ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνσή σας, ο αριθμός ταυτότητας, τα δεδομένα της θέσης σας και άλλα.

 

Τι είναι η επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα;

Ως επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα νοείται κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή.

Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε από εσάς;

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς, κατόπιν δικής σας συγκατάθεσης, είναι οι εξής:

α) Κατά την είσοδό σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα έχετε την δυνατότητα (προαιρετικά) να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, προκειμένου να λαμβάνετε ενημερώσεις (newsletters) σχετικά με όλα τα νέα προϊόντα μας, αλλά και τις προσφορές, καθώς και να λαμβάνετε επιπλέον εκπτώσεις στα είδη αγορών σας. Για την δημιουργία του εν λόγω λογαριασμού, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε το όνομά σας, το επώνυμό σας, την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), την διεύθυνσή κατοικίας σας (οδός, αριθμός, πόλη, περιοχή, χώρα και ταχυδρομικός κώδικας), τα στοιχεία επικοινωνίας (αριθμό τηλεφώνου σας) και κωδικό πρόσβασης της επιλογή σας. Εάν είστε επιχειρηματίες θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία της επιχείρησής σας (επωνυμία, στοιχεία της έδρας της επιχείρησής σας, Α.Φ.Μ. και Δ.Ο.Υ. και στοιχεία επικοινωνίας).

Συλλέγουμε αυτές τις πληροφορίες για να σας παρέχουμε πλήρη και άμεση ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) για όλα τα νέα προϊόντα που προστίθενται στην λίστα μας και για τις προσφορές σε προϊόντα που πιθανόν σας ενδιαφέρουν, εφόσον υπάρχει η εκ μέρους σας απαιτούμενη συναίνεση και όπου αυτό επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία. Με την δημιουργία του ως άνω λογαριασμού (η οποία είναι προαιρετική) θα μπορείτε να αποθηκεύετε τα αγαπημένα σας προϊόντα, προκειμένου να μπορείτε εύκολα να τα αναζητήσετε, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε το ιστορικό των αγορών σας, καθώς και να απολαμβάνετε μοναδικές εκπτώσεις στα προσφερόμενα είδη μας. Μέσω του ιστορικού των αγορών σας θα μπορούμε να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που χρειάζεστε και σας ενδιαφέρουν και να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail για τις τρέχουσες προσφορές σε αυτά.

β) Για την γρήγορη και σωστή εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Κατά την συμπλήρωση της φόρμας αυτής, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα εξής στοιχεία: όνομα, επώνυμο και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Τις πληροφορίες αυτές συλλέγουμε για να μπορέσουμε να σας γνωρίσουμε καλύτερα και να ανταποκριθούμε πληρέστερα στις ανάγκες σας. Στην φόρμα αυτή επικοινωνίας μπορείτε να εκφράσετε τις απορίες σας σχετικά με τα είδη μας ή τον τρόπο αποστολής αυτών, να ζητήσετε διευκρινήσεις για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί, να ρωτήσετε για την πορεία της παραγγελίας σας, καθώς και να εκφράσετε τα παράπονά σας ή να προτείνετε διορθώσεις / αλλαγές στις οποίες μπορούμε να προβούμε, προκειμένω να γίνουν ακόμα πιο εύκολες και ασφαλείς οι αγορές σας.

γ) Για την συνεχή ενημέρωσή σας για εκπτώσεις και προσφορές στα είδη μας, καθώς και για τις νέες κυκλοφορίες προϊόντων, μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο newsletter του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Για την εγγραφή θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (e-mail).

δ) Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα σας ζητήσουμε τα εξής στοιχεία: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση (οδός, αριθμός, πόλη, χώρα και ταχυδρομικό κώδικα), τηλέφωνο επικοινωνίας και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Τα στοιχεία αυτά είναι απαραίτητα, προκειμένου η εταιρία μας να μπορέσει να εκτελέσει την παραγγελία και να γνωρίζει τα ακριβή στοιχεία αποστολής των προϊόντων.

ε) Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων, η εταιρίας μας για να εξακριβώσει τα πλήρη στοιχεία της παραγγελίας που πραγματοποιήσατε και των προϊόντων που αγοράσετε και τα οποία επιθυμείτε να επιστρέψετε, θα σας ζητήσει να αποστείλετε μέσω e-mail το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό του παραστατικού/τιμολογίου που εκδόθηκε για την αγορά σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Τα στοιχεία αυτά τα συλλέγουμε αποκλειστικά και μόνο για να επαληθεύσουμε τα πλήρη στοιχεία σας (του αγοραστή), την πραγματοποίηση της παραγγελίας και τα προϊόντα που αγοράσατε. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την πολιτική επιστροφών, παρακαλούμε να ανατρέξετε στον αντίστοιχο σύνδεσμο.

Πως επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας;

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς τα διαχειριζόμαστε μόνο με την συγκατάθεσή σας και αποκλειστικά για λόγους βελτίωσης των υπηρεσιών της εταιρίας μας, για την σωστή και έγκαιρη ενημέρωσή σας, καθώς και για την γρήγορη και ορθή εκτέλεση της παραγγελίας σας. Τα στοιχεία της παραγγελίας σας και μόνο αυτά που είναι απαραίτητα, διατηρούνται από την εταιρία μας για όσο χρονικό διάστημα απαιτεί η φορολογική νομοθεσία ή είναι πιθανόν να υπάρξουν νομικές αξιώσεις. Κατά τα λοιπά η εταιρία μας δεν διατηρεί, ούτε αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα παρά μόνο για τις περιπτώσεις και για τους σκοπούς που αναφέρονται ρητά παραπάνω και πάντα για εύλογο μόνο χρονικό διάστημα.

Επίσης, η εταιρία μας δεν αποθηκεύει και δεν διαχειρίζεται τα δεδομένα των μέσων πληρωμής σας (πιστωτική/ χρεωστική/ paypal). Ο χρήστης κατά την πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή μέσω paypal μεταβαίνει αυτόματα στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών της τράπεζας, με την οποία συνεργάζεται η εταιρία μας ή της Paypal αντίστοιχα, οι οποίες πλατφόρμες λειτουργούν με αυστηρή πολιτική απορρήτου που διασφαλίζει το απόρρητο και την εμπιστευτικότητα των στοιχείων σας. Η εταιρία μας λαμβάνει μόνο την επιβεβαίωση ότι η πληρωμή ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Επιπλέον, χρησιμοποιούμε Google Analytics για να αναλύσουμε τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος από τους επισκέπτες μας. Τα Google Analytics μας παρέχουν συγκεντρωτικά δεδομένα προς υποβοήθηση λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων. Η Google, ως τρίτο μέρος, ελέγχει τα δεδομένα που συλλέγονται μέσω των Google Analytics και θα πρέπει να ελέγξετε τις δικές της πρακτικές απορρήτου πριν χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μπορείτε να ενημερωθείτε αναφορικά με την πολιτική απορρήτου της Google για τα Google Analytics στη διεύθυνση https://support.google.com/analytics/answer/6004245.

 

Ποιοι έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας;

Τα δεδομένα που συλλέγει η εταιρία μας δεν κοινοποιούνται σε τρίτα μέρη χωρίς την συγκατάθεσή σας, εκτός αν αυτό επιβάλλεται από το Νόμο. Εφόσον επιλέξετε την αποστολή των προϊόντων σας μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών, η Εταιρία μας, ύστερα από συγκατάθεσή σας, θα δώσει τα στοιχεία σας (διεύθυνση αποστολής, αριθμό τηλεφώνου) στις εταιρίες ταχυμεταφορών που αναφέρονται με τις οποίες συνεργάζεται η εταιρία μας για την αποστολή σε εσάς των προϊόντων που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας σχετικά με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων;

Δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα: Ο χρήστης έχει το δικαίωμα, κατόπιν αιτήματός του στο [email protected] , να ενημερώνεται αναφορικά με την διαχείριση των προσωπικών του δεδομένων και να αποκτά πρόσβαση στα προσωπικά του δεδομένα καθώς και σε πληροφορίες όπως τους σκοπούς της επεξεργασίας των προσωπικών του δεδομένων, τις κατηγορίες των δεδομένων αυτών που βρίσκονται υπό επεξεργασία, τυχόν γνωστοποίηση τους σε τρίτα μέρη, καθώς και το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των προσωπικών δεδομένων. Οι ως άνω πληροφορίες περιλαμβάνονται στην παρούσα πολιτική και μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτές ανά πάσα στιγμή. Για επιπλέον ενημέρωση σχετικά με την παρούσα πολιτική και την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλώ όπως αποστείλετε σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση  [email protected].

Δικαίωμα διόρθωσης και διαγραφής : Ο χρήστης έχει το δικαίωμα, κατόπιν αιτήματός του στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]., να ζητήσει την διόρθωση ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν, ή την συμπλήρωση ελλιπών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Ακόμη έχει το δικαίωμα να ζητήσει την διαγραφή όλων ή ορισμένων στοιχειών του με τον ίδιο ως άνω τρόπο. Επισημαίνεται ρητά ότι ορισμένα από τα προσωπικά δεδομένα ενδέχεται να διατηρηθούν στο αρχείο μας για το χρονικό διάστημα που είναι αναγκαίο για φορολογικούς ή νομικούς σκοπούς.

Συμμόρφωση με το Νόμο

Η παρούσα πολιτική απορρήτου είναι εναρμονισμένη πλήρως με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 27ης Απριλίου 2016, για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της οδηγίας 95/46/ΕΚ (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων) που ισχύει από τις 25 Μαΐου 2018.

Αποδοχή της πολιτικής απορρήτου

Η εταιρία έχει δικαίωμα να τροποποιήσει οποτεδήποτε κριθεί αυτό αναγκαίο την παρούσα πολιτική απορρήτου, πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων και χρήσης cookies, σύμφωνα πάντοτε με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία. Για κάθε αλλαγή/τροποποίηση της παρούσας πολιτικής, θα ενημερώνεστε μέσω της ιστοσελίδας του Ηλεκτρονικού καταστήματος με δημοσίευση σχετικής ανακοίνωσης στην αρχική σελίδα. Σε κάθε περίπτωση, η συνεχιζόμενη χρήση του ιστοτόπου μας συνεπάγεται την συγκατάθεσή σας για την επικαιροποιημένη πολιτική απορρήτου. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους που αναγράφονται ανωτέρω, όπως δύνανται να τροποποιούνται, παρακαλούμε να μην συνεχίσετε την χρήση του παρόντος ιστότοπου. Επισημαίνεται ότι η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων συνιστά αναπόσπαστο και ενιαίο σύνολο με τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τους όρους της παρούσας πολιτικής απορρήτου, πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων και χρήσης των cookies, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας μέσω e-mail στο [email protected].

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES

Ο παρών διαδικτυακός τόπος χρησιμοποιεί cookies. Κατά την είσοδο του Χρήστη στο διαδικτυακό μας τόπο υπάρχει σχετική ενημέρωση για την χρήση cookies και υπερσύνδεσμος που οδηγεί στην παρούσα πολιτική χρήσης cookies. Εφόσον αποδέχεστε τη χρήση cookies, πατώντας τη σχετική επιλογή και συνεχίζετε την πλοήγηση στην ιστοσελίδα, μας παρέχετε αυτόματα τη συγκατάθεσή σας στην αποθήκευση των cookies.

Παρακάτω μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα cookies που χρησιμοποιούμε, το σκοπό που εξυπηρετούν καθώς και για τον τρόπο διαχείρισής τους.

Τι είναι τα cookies;

Τα «cookies» είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες που μια ιστοσελίδα αποθηκεύει στον υπολογιστή ή στην ηλεκτρονική συσκευή ενός χρήστη, ώστε κάθε φορά που ο χρήστης συνδέεται στην ιστοσελίδα, η τελευταία να ανακτά τις εν λόγω πληροφορίες και να προσφέρει στο χρήστη σχετικές με αυτές υπηρεσίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιων πληροφοριών είναι οι προτιμήσεις του χρήστη σε μια ιστοσελίδα, όπως αυτές δηλώνονται από τις επιλογές που κάνει ο χρήστης στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα (π.χ. επιλογή συγκεκριμένων «κουμπιών», αναζητήσεων, διαφημίσεων, κλπ).

Κανένα αρχείο cookie από αυτά που χρησιμοποιούνται στο διαδικτυακό μας τόπο δεν συλλέγει πληροφορίες που να σας ταυτοποιεί προσωπικά και δε λαμβάνει γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή σας.

Περισσότερες πληροφορίες για τα cookies, το τρόπο διαχείρισης και διαγραφής τους, μπορείτε να βρείτε στο www.aboutcookies.org.
Στο διαδικτυακό μας τόπο, χρησιμοποιούνται οι εξής κατηγορίες cookies : Τα «παροδικά» cookies αποθηκεύονται στον υπολογιστή ή στην ηλεκτρονική συσκευή κατά τη διάρκεια επίσκεψής σας στο διαδικτυακό μας τόπο και διαγράφονται με την έξοδό σας από αυτόν. Τα «επίμονα» cookies παραμένουν στον υπολογιστή ή στην ηλεκτρονική σας συσκευή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μέχρι να διαγραφούν από εσάς. Για την ακρίβεια αποθηκεύονται για 30 ημέρες. Αν ο χρήστης επισκεφθεί ξανά την ιστοσελίδα, για παράδειγμα σε 5 ημέρες, τα cookies ανανεώνονται και η διάρκειά τους επανέρχεται ξανά στις 30 ημέρες.

Τι είδους cookies χρησιμοποιούμε και γιατι;

α. Coοkie που καταγράφει το χρόνο παραμονής των επισκεπτών σε κάθε ιστοσελίδα του διαδικτυακού τόπου. Χρησιμεύει στη μέτρηση της αποτελεσματικότητας κάθε ιστοστελίδας καθώς και στη βελτίωση/αναβάθμιση της δομής και του περιεχομένου της και την προσαρμογή της στις ανάγκες των επισκεπτών. (Παροδικό)

β. Cookie που εντοπίζει τους επισκέπτες που επισκέπτονται το διαδικτυακό τόπο για πρώτη φορά. Χρησιμεύει στη μέτρηση της αύξησης της επισκεψιμότητας του διαδικτυακού τόπου. (Επίμονο)

γ. Cookie που καταγράφει την προέλευση / τρόπο εισόδου των επισκεπτών στο διαδικτυακό τόπο. Χρησιμεύει στη μέτρηση της αποτελεσματικότητας της προβολής του διαδικτυακού τόπου σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων ή σε μηχανές αναζήτησης. (Επίμονο)

δ. Cookie που καταγράφει τις προτιμήσεις των επισκεπτών του διαδικτυακού τόπου (ποιες ειδικότερες ιστοσελίδες επισκέπτονται πιο συχνά καθώς και ποιο ειδικότερο θέμα /περιεχόμενο των ιστοσελίδων). Χρησιμεύει στη μέτρηση της αποτελεσματικότητας του διαδικτυακού τόπου, στη βελτίωση/αναβάθμιση της δομής και του περιεχομένου του καθώς και στην προσαρμογή του στις ανάγκες των επισκεπτών. (Επίμονο)

ε. Cookies που καταγράφoυν τη χώρα προέλευσης των επισκεπτών του διαδικτυακού τόπου (. Χρησιμεύει στη μέτρηση της αποτελεσματικότητας και της απήχησης του διαδικτυακού τόπου. Έτσι, μπορούμε να ρυθμίσουμε το κόστος των μεταφορικών και το όριο, το οποίο όταν ξεπεραστεί, τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Και κάποιες φορές τη γλώσσα (country_code, country_title, language, has_free_delivery, delivery_zone_cost, delivery_zone_cost_limit). (Επίμονο)

Σε δεύτερη φάση, άλλα cookies που αποθηκεύονται είναι:

user
Σε αυτό αποθηκεύεται το μοναδικό User ID στην περίπτωση που ένας εγγεγραμμένος χρήστης εισέλθει στο λογαριασμό του στην ιστοσελίδα (log in, sign in) ή ένας καινούριος πραγματοποιήσει την εγγραφή του. Αυτό συμβαίνει για λόγους ταυτοποίησης των χρηστών, έτσι ώστε όταν επισκεφθούν ξανά την ιστοσελίδα μετά από κάποιες ημέρες (< 30) να μη χρειαστεί να εισέλθουν στο λογαριασμό τους, αλλά να είναι ήδη συνδεδεμένοι.

grid_columns
Αυτό αναφέρεται στη λίστα των προϊόντων και στο πόσα από αυτά θα προβάλλονται ανά σειρά. Οι επιλογές που δίνονται στο χρήστη είναι τριάδες και τετράδες, οπότε αποθηκεύεται ο αριθμός 3 ή 4.

Cookies Τρίτων (3dr Party Cookies)

Επιτρέπουμε μόνο στην Google Analytics και στην Facebook Pixel να εγκαθιστά τα Cookies που χρησιμοποιούμε. Στην περίπτωση που μέσω του διαδικτυακού μας τόπου εισέρχεστε σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων ή συνδέεστε με φορείς κοινωνικής δικτύωσης (twitter, facebook, youtube), θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι τρίτοι αυτοί διαδικτυακοί τόποι ή φορείς, ενδεχομένως να εγκαθιστούν cookies αμέσως μόλις πατήσετε το σχετικό σύνδεσμο. Τα cookies αυτά βρίσκονται εκτός του πεδίου ελέγχου μας και διέπονται από την πολιτική cookies του κάθε τρίτου που τα εγκαθιστά. Πρέπει να διαβάσετε τις αντίστοιχες πολιτικές των ιστοτόπων τους, ώστε να δείτε πώς ακριβώς θα πρέπει να τα διαχειριστείτε.

Έτσι, κατά την πλοήγηση σας στον διαδικτυακό μας τόπο και τη συναλλαγή σας με εμάς μέσω των υπηρεσιών μας, η Εταιρεία μας μπορεί να συλλέγει προσωπικά δεδομένα και άλλες πληροφορίες για εσάς μέσω Cookies δικά μας (First Party Cookies) όσο και τρίτων, Google Analytics και Facebook Pixel (Third Party Cookies), τα οποία δεδομένα και πληροφορίες η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί για σκοπούς διαφήμισης και προώθησης, στατιστικούς σκοπούς, για σκοπούς έρευνας αγοράς με σκοπό τη βελτιστοποίηση των προϊόντων και υπηρεσιών μας, για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας του διαδικτυακού μας τόπου, τη βελτίωση και αναβάθμιση του περιεχομένου του, την προσαρμογή του στη ζήτηση και στις ανάγκες του χρήστη, καθώς και για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας της παρουσίασης και προβολής του owtwofashion.gr σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων. Επιπλέον χρησιμοποιούνται από εμάς για τη σύνδεσή σας με το Λογαριασμό σας, για την απομνημόνευση των προϊόντων που αποθηκεύονται στο καλάθι σας, για τη σύνδεσή σας με το Λογαριασμό σας χωρίς να απαιτείται το άνοιγμα νέου λογαριασμού κάθε φορά που θέλετε να πραγματοποιήσετε μια αγορά στο κατάστημά μας, για τη λειτουργία του καλαθιού αγοράς, για την εξακρίβωση προβλημάτων στο server μας κ.α.

Τρόπος διαχείρισης και διαγραφής των Cookies
Τα μενού των περισσοτέρων προγραμμάτων περιήγησης παρέχουν επιλογές σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των Cookies. Οι επιλογές αυτές ποικίλλουν αναλόγως του προγράμματος περιήγησης. Αναλόγως των επιλογών που σας δίνει το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να επιτρέπετε την εγκατάσταση Cookies, να απενεργοποιείτε/διαγράφετε τα ήδη υπάρχοντα ή να ειδοποιείστε κάθε φορά που λαμβάνετε cookies. Οδηγίες για τη διαχείριση και διαγραφή των Cookies βρίσκονται συνήθως εντός του μενού “Help”, “Tools” ή “Edit” του προγράμματος περιήγησης. Επίσης, μπορείτε να βρείτε πιο λεπτομερή καθοδήγηση στο www.youronlinechoices.com/gr όπου επεξηγείται αναλυτικά ο τρόπος ελέγχου και διαγραφής των αρχείων cookies στα περισσότερα προγράμματα περιήγησης.

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας, ότι, σε περίπτωση που απορρίψετε ή απενεργοποιήσετε τα cookies του διαδικτυακού μας τόπου, η λειτουργικότητα των ιστοσελίδων ενδέχεται εν μέρει να χαθεί. Επίσης, απενεργοποιώντας ένα cookie ή μια κατηγορία cookies, δεν διαγράφεται το cookie από το πρόγραμμα περιήγησης. Μια τέτοια κίνηση θα πρέπει να γίνει από εσάς, αλλάζοντας τις εσωτερικές λειτουργίες του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε.