Η ιστορία μας

Ιστορικά η εταιρεία μας ξεκίνησε στις αρχές του έτους 2013 με έδρα την Θεσσαλονίκη και με κύρια δραστηριότητα την παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης σε μηχανές καφέ, μύλους καφέ και στον εν γένει επαγγελματικό εξοπλισμό bar. Οι εξειδικευμένες γνώσεις μας σχετικά με την επισκευή και την συντήρηση των μηχανών καφέ και των λοιπών εξοπλιστικών προϊόντων, μας παρείχε την δυνατότητα ελέγχου της αξιοπιστίας των εξοπλιστικών μηχανημάτων, καθώς και την δυνατότητα άμεσης αντιμετώπισης οποιουδήποτε τεχνικού προβλήματος ανέκυπτε.

 

Το όραμά μας

Όραμα μας υπήρξε η επέκταση της επαγγελματικής μας δραστηριότητας και στον τομέα διανομής μηχανών καφέ και επαγγελματικού εξοπλισμού bar. Το όραμά μας αυτό έγινε πραγματικότητα με την ίδρυση της ιστοσελίδας Baristaparts.gr, εισήλθε δυναμικά στον χώρο της εστίασης και του επαγγελματικού εξοπλισμού. Εφαλτήριο της ίδρυσης της ιστοσελίδας Baristaparts.gr υπήρξε τόσο το πάθος μας για τον καφέ, όσο και η ανάγκη μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας, επαγγελματίες ή μη, μια μεγάλη γκάμα αξιόπιστων προϊόντων των πλέον γνωστών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον Ευρωπαϊκό χώρο.

 

Oι στόχοι μας

Στόχος μας παραμένει να προσφέρουμε στους πελάτες μας αξιόπιστα προϊόντα και υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται πλήρως στην σχέση ποιότητας – τιμής. Φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι η παροχή προϊόντων με αποκλειστικό γνώμονα τις επαγγελματικές ανάγκες και την αισθητική του πελάτη μας, με τον οποίο επιθυμούμε να δημιουργήσουμε σταθερές βάσεις εμπιστοσύνης για μια διαρκή συνεργασία.