Τρόποι Αποστολής

Οι τρόποι αποστολής των προϊόντων από την baristaparts.gr έχει στόχο να παραλαβαίνει ο πελάτης όσον το δυνατόν γρηγορότερα και ασφαλέστερα τα προϊόντα . Για αυτό και εμείς πριν την αποστολή αναλαμβάνουμε να ελέγχουμε τα προϊόντα για την καλή εμφάνιση και λειτουργιά τους .

ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΤΡΟΠΟΥΣ :

 • ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER
 • ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
 • ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER:

Η παράδοση μέσω courier πραγματοποιείται σε όλη την Ελλάδα  και συνήθως ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες από τα (στοιχειά) διεύθυνση που θα μας δηλώσετε .

(Συνήθως ο χρόνος παράδοσης είναι την επομένη ημέρα εφόσον η παραγγελία έχει επιβεβαιωθεί έως τις 14:00 και τα προϊόντα βρίσκονται άμεσα διαθέσιμα).

Το χαμηλότερο  κόστος των μεταφορικών είναι 3,50 € / 2 κιλά και 1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό .Σε περιπτώσεις που είναι με αντικαταβολή θα υπάρχει ένα έξτρα κόστος αντικαταβολής  των 2,00€.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :

 1. Παράδοση μέσω courier επιτρέπεται έως 30 κιλά .
 2. Ογκώδη προϊόντα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία.
 3. Το κόστος μεταφορικών συμπεριλαμβάνεται στο τιμολόγιο αγορών η αντίστοιχα στη απόδειξη λιανικής .
 4. Συνήθως για την περιοχή της Θεσσαλονίκης τα ογκώδη προϊόντα αποστέλλονται την επομένη εργάσιμη ημέρα με δικά μας μέσα μετά από τηλεφωνική συνεννόηση.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:

Για παραλαβή από την έδρα μας μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την ακριβή ώρα και ημέρα όσον αφορά για την παραλαβή των προϊόντων σας από το φυσικό μας κατάστημα.

(Το κατάστημα μας λειτουργεί κανονικά 9:00 με 17:30 άλλα λόγο της παροχής της τεχνικής υποστήριξης καλό θα ήταν να προϋπάρχει τηλεφωνική συνεννόηση. )

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ:

Προϊόντα από 30 κιλά και πάνω η και ογκώδη προϊόντα η αποστολή τους  σε Θεσσαλονίκη γίνεται με δικά μας μέσα και είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για παραγγελίες εκτός Θεσσαλονίκης αποστέλλονται με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία ,επίσης  έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε εσείς το πρακτορείο μεταφορών που σας εξυπηρετεί κατόπιν συνεννόησης μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 1. Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται ανάλογα με τον τόπο αποστολής και το βάρος των εμπορευμάτων.
 2. Δεν είναι εφικτή η υπηρεσία της αντικαταβολής με δυνατότητα παράδοσης με μεταφορική εταιρία.
 3. Οι παραδόσεις γίνονται κατόπιν συνεννόησης μέσα στα πλαίσια του ωραρίου του φυσικού καταστήματος.
 4. Εάν επιθυμείται να επιλέξετε τη δίκια σας μεταφορική εταιρία με την όποια η baristaparts.gr δεν συνεργάζεται τότε εκτός από τα έξοδα μεταφοράς που επιβαρύνουν τον αγοραστή , υπάρχει και ένα επιπλέον κόστος 5.00€ για την αποστολή των εμπορευμάτων στην εκάστοτε μεταφορική εταιρία .

ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 59.00€ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Επισημαίνεται ότι :

Για ογκώδη αντικείμενα όπως πχ,(μηχανές καφέ, μύλους καφέ, παγομηχανές) η για παραγγελίες που ξεπερνούν το συνολικό βάρος των 8 κιλών τότε υπάρχει χρέωση μεταφορικών ασχέτως αν η παραγγελιά σας ξεπερνάει τα 80.00€ . Σε τέτοια περίπτωση θα ενημερώνεστε τηλεφωνικώς .

Τονίζεται ότι το κόστος μεταφορικών το οποίο θα αναγράφετε στο ταμείο μετά την ολοκλήρωση της παραγγελιάς σας θα είναι ενδεικτικό και όχι τελικό .

Η παραγγελιά σας αποστέλλεται στην εκάστοτε μεταφορική εταιρία μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι (εργάσιμης ημέρας) μετά το πέρας αυτής της ώρας τα δέματα αποστέλλονται την επόμενη ημέρα.

ΓΕΝΙΚΑ:

 1. Για αποστολές εκτός Ελλάδος παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας ούτος ώστε να κανονίσουμε για τον τρόπο αποστολής –παράδοσης σε εσάς .
 2. Για παραγγελίες σχετικά με τα προϊόντα κατόπιν παραγγελίας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η τηλεφωνήστε μας για να κανονίσουμε την ημέρα παράδοσης – παραλαβής .
 3. Όλα τα προϊόντα μεταφέρονται με ευθύνη δίκια σας .
 4. Με ρητή επιφύλαξη λόγο του ότι δεν εμπεριέχεται στο site  έλεγχος διαθεσιμότητας  αποθεμάτων σε περίπτωση άμεσα διαθέσιμου προϊόν που δεν επαρκούν τα τεμάχια για να καλύψουν πλήρως την παραγγελία σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση και των δυο πλευρών.
 5. Η baristaparts.gr διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των ανωτέρω σε κάθε περίπτωση αποστολής για οποιοδήποτε λόγο .

Για τυχόν ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με την μεταφορά και παράδοση των συσκευών μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2315534995 ή με το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο στο [email protected]